Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ....Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Μετάλλου, Χημικής Βιομηχανίας, Οικοδόμων και Συνταξιούχων ΙΚΑ ψήφισαν ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τα ξημερώματα της Κυριακής 16/6/2013, γύρω στις 04:00 η ώρα, ομάδα Χρυσαυγιτών επιτέθηκε ύπουλα σε 16χρονους μαθητές σχολείων της Θήβας. Αφορμή ότι οι μαθητές αρνήθηκαν να φωνάξουν τα εμετικά φασιστικά συνθήματα.
Ο θίασος των Χρυσαυγιτών, με τη νέα του αυτή άνανδρη ενέργεια, επιβεβαίωσε το χαρακτήρα και το ρόλο του.
Μετά το στήσιμο δουλεμπορικού γραφείου στην περιοχή, που πλασάρει εργάτες για δουλειά ήλιο με ήλιο για 17 ευρώ μεροκάματο. Μετά το κυνήγι σε αγέλες μεμονωμένων μεταναστών εργατών γης. Μετά την αγαστή συνεργασία με βιομηχάνους του κλάδου των τροφίμων σε «διανομές τροφίμων», τα μαντρόσκυλα των βιομηχάνων έδειξαν και πάλι ποιος είναι ο εχθρός τους.
Εχθρός τους είναι η εργατική τάξη, όλοι οι εργαζόμενοι και άνεργοι, η νεολαία της περιοχής. 
Η υπηρεσία που τους έχουν αναθέσει τα αφεντικά τους είναι να σπέρνουν το μίσος, τη διχόνοια μέσα στο λαό που χτυπιέται από την πολιτική των μονοπωλίων. Να τρομοκρατούν για λογαριασμό των αφεντικών τους όποιον τολμά να αντιστέκεται απέναντι σε αυτή την πολιτική.
Οι θρασύδειλες αυτές ενέργειες πρέπει να καταδικαστούν από όλους τους φορείς της περιοχής. Η προσπάθεια εκφοβισμού να τους γυρίσει μπούμερανγκ. Να μη μπορούν οι φασίστες να σταθούν πουθενά, κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου