Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Ξηρός προς Βαρδινογιάννη: Η 17 Νοέμβρη δεν έπαιρνε εντολές (Επιστολή Χρ.Ξηρού)

Δικηγόρος που φέρεται να να συστήθηκε ως εκπρόσωπος του Βαρδή Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού τον επαναστάτη
-ισοβίτη της "17 Νοέμβρη", Χριστόδουλο Ξηρό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κατερίνας Κατή στην εφημερίδα των συντακτών.Αυτό που ήθελε να μάθει ο εν λόγω δικηγόρος ήταν ποιος έδωσε την εντολή εναντίον του μεγαλοεπιχειρηματία με τρεις ρουκέτες στις 20 Νοέμβρη του 1990.

Το περιστατικό καταγγέλλει στην «Εφ.Συν.» ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του οποίου, την περασμένη Παρασκευή (2/8) τον επισκέφτηκε ο δικηγόρος Αθηνών, Γεώργιος Προυσανίδης, για να του ζητήσει την εν λόγω πληροφορία.
 
Στη συνάντηση, σύμφωνα πάντα με τον κρατούμενο, ο δικηγόρος τού δήλωσε ότι εκπροσωπεί τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο οποίος ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή για την επίθεση εναντίον του με τρεις ρουκέτες στις 20/11/1990. Ο Χριστόδουλος Ξηρός απάντησε ότι η 17Ν «σαν επαναστατική οργάνωση δεν έπαιρνε εντολές από κανέναν». Η συνάντηση σύμφωνα με τον ίδιο κράτησε περίπου 30 δευτερόλεπτα.
 
Στο ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών αναφέρεται ότι τα στοιχεία ταυτότητας των επισκεπτών (όπως και ο αριθμός μητρώου στον ΔΣΑ όταν πρόκειται για δικηγόρους), ακόμη και η ακριβής ώρα του επισκεπτηρίου, καταγράφονται στο σχετικό βιβλίο των φυλακών. Ο δε αριθμός μητρώου που αναφέρθηκε στη συντάκτρια του άρθρου ανήκει όντως στον εν λόγω δικηγόρο, ο οποίος έχει πράγματι σχέση με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, εκτός κι αν πρόκειται, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, για σατανική συνωνυμία ή για πλαστοπροσωπία και φέρει την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της Τηλέτυπος (mega).
 
Το ρεπορτάζ θέτει μεταξύ άλλων το ερώτημα «γιατί ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, 23 χρόνια μετά την αποτυχημένη απόπειρα σε βάρους, της οποίας την ευθύνη είχε αναλάβει η 17Ν κι ενώ υπάρχουν πλέον αμετάκλητες καταδίκες, εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχει κι άλλο πρόσωπο ως ηθικός αυτουργός, πίσω από την επίθεση;».
 
Υπενθυμίζει δε, ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και στο πρώτο δικαστήριο (2003) και στο Εφετείο (2006) είχε αναφέρει  ότι μετά την επίθεση, έβαλε ανθρώπους που επί δυο χρόνια έψαχναν τους δράστες, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
 
Η επιστολή του Χριστόδουλου Ξηρού
 
Την Παρασκευή 2/8 στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούμαι, με κάλεσαν απ’ τα μεγάφωνα για ακρόαση συνηγόρου. Πιστεύοντας ότι με ζητά κάποιος γνωστός μου, πήγα στην αίθουσα ακροάσεων.

Εκεί εμφανίστηκε κάποιος άγνωστος, μου δήλωσε πως ονομάζεται Προυσανίδης Γεώργιος και ότι εκπροσωπεί τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο οποίος ζητά να μάθει «ποιος έδωσε την εντολή»!

Εγώ του απάντησα ότι η 17Ν ήταν μια επαναστατική οργάνωση και σαν τέτοια δεν έπαιρνε εντολές από κανέναν. Αμέσως μετά έθεσα τέρμα στη συνάντηση, η οποία σημειωτέον δεν κράτησε πάνω από 30 δεύτερα.

Δεν θα σταθώ σε κοινοτοπίες τύπου «περιφρόνηση των θεσμών» κλπ, διότι στο καθεστώς που ζούμε οι «θεσμοί» και οι «νόμοι» υπάρχουν για την εξυπηρέτηση και μόνο των συμφερόντων της άρχουσας τάξης, κομμένοι και ραμμένοι πάντοτε στα μέτρα των αφεντικών.

Οπότε δεν προξενεί καμιά εντύπωση η γκανγκστερικού τύπου ενέργεια του εν λόγω κυρίου.

Η σκοπιμότητα βέβαια της άνω κίνησης τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι προφανής. Αποτελεί μια βεβιασμένη (και άγαρμπη) προσπάθεια να επιβεβαιωθεί ότι ο εν λόγω κύριος  - και η παρέα του – παραμένουν τα αφεντικά του τόπου.

Ο μεγαλοαπατεώνας Βαρδινογιάννης είναι ένας από τους κύριους υπεύθυνους της σημερινής τραγωδίας που βιώνει ο ελληνικός λαός. Όντας εξέχον μέλος της ΛΜΑΤ -  Ληστρικής Μεγαλοαστικής Τάξης – η οποία προκειμένου να διασώσει την κερδοφορία της και με πρόσχημα την «κρίση χρέους» (που οι ίδιοι δημιούργησαν), κατέστρεψε την κοινωνία, διέλυσε την οικονομία, κατεδάφισε κάθε είδους δικαιώματα, εργασιακά – κοινωνικές παροχές – υγεία – παιδεία και τέλος, παρέδωσε τη χώρα στους δανειστές.

Επιπλέον, ως ιδιοκτήτης μέσων Μ.Ε, είναι διπλά υπεύθυνος για την κατεδάφιση, διάλυση και παράδοση της χώρας, αφού με τους δωσίλογους προπαγανδιστές του στα κανάλια του/τους έπαιξαν τον ρόλο της Βέρμαχτ στην επέλαση του Δ’ Ράιχ.

Κανένας δεν μας έβαλε, μεγαλοαπατεώνα Βαρδινογιάννη, ούτε μπήκε ο διάολος μέσα μας, όπως αφελώς αναρωτιόταν μια δικαστίνα στη δίκη μας.

Οι άθλιες και καταστροφικές επιλογές που έκανε η συμμορία σου της ΛΜΑΤ, μαζί με τα τσιράκια σας  της πολιτικής διαχείρισης και τους τσανακογλείφτες των καναλιών σας, αυτές είναι που μας οπλίζουν με αποφασιστικότητα για αγώνα, για αντίσταση, αυτές μας δίνουν την εντολή, και σε μας και στους νεότερους, που ξεφυτρώνουν συνέχεια σαν μανιτάρια και συνεχίζουν έμπρακτα την αμφισβήτηση.

Είναι κοντά η ώρα που ο εν λόγω και η συμμορία του θα πληρώσει το τίμημα που πληρώνει κάθε εθελόδουλος, αφού είναι προφανές ότι αυτοί στους οποίους παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας θα τα κρατήσουν αποκλειστικά για τον εαυτό τους.

Επιπλέον διαισθάνονται – Β.Β και η ευγενής παρέα του – την αναπόφευκτη έκρηξη της λαϊκής οργής, όπου όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι της κατάρρευσης θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα πεπραγμένα τους.

Τέλος από την πλευρά μου, το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι αποτελεί τίτλο τιμής για μένα η κόντρα μου με αυτούς που ευθύνονται για τη διάλυση της χώρας και τον εξανδραποδισμό του λαού.

6-8-2013
Φυλακές Κορυδαλλού
Χριστόδουλος Ξηρός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου