Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η «Οσία Ουρανία της Λοραίνης», προστάτιδα της Χρυσής Αυγής!

Με την ανάρτηση του ιστορικού πίνακα «Η Ανάληψη της Ουρανίας» για προσκύνημα στην είσοδο των κεντρικών γραφείων του κόμματος, ολοκληρώθηκε η ανακήρυξη της κόρης του Ν. Μιχαλολιάκου σε πρωτομάρτυρα και φωτεινό οδηγό του ΧρυσαυγιτισμούΟ περίφημος πίνακας, που δείχνει την φώτιση της Ουρανίας Μιαλολιάκου, από το Άγιο Πνεύμα του Εθνικοσοσιαλισμού, πουτην προετοιμάζεια να οδηγήσει τις στρατιές των Χρυσαυγιτών στην θυσία.

Η «Μαύρη Χήρα» της Χρυσής Αυγής; Μια Μουτζαχεντίν έτοιμη να στείλει τα τάγματα εφόδου στον ένδοξο θάνατο; Μια νέα Ζαν Ντ’ Αρκ που ακούει ηρωικές φωνές μέσα στο κεφάλι της; Μια Αγία Αθανασία του Αιγάλεω που μεταδίδει σαν ζωντανό τηλεγράφημα το θέλημα του Χίτλερ από το υπερπέραν; Μια αγγελιοφόρος των προφητειών του Δημοσθένη Λιακόπουλου; Μια νέα Μπουμπουλίνα που μπροστά της, ακόμα και η Μιμή Ντενίση ωχριά; Ή όλα αυτά μαζί;

Ο,τι και να είναι πάντως, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, ανακηρύχθηκε σύμφωνα με απόφαση του αρχηγού (και πατέρα της), Οσία και επίσιμη προστάτιδα της Χρυσής Αυγής. Η ύψιστη διάκριση δηλαδή, που στη γλώσσα των Χρυσαυγιτών ονομάζεται «Γρούμφ» και σημαίνει «αυτή-που-μας-δείχνει-το-φωτεινό-μονοπάτι». Διότι, την κρίσιμη στιγμή του δισταγμού, την ώρα που οι μαχητές της Χρυσαυγίτικης Τζιχάντ λιποψύχούσαν για λίγες στιγμές, ήταν το κείμενο-παρέμβασή της που τους εμψύχωσε και τους ενέπνευσε το όραμα του ένδοξου θανάτου. Έτσι ώστε οι επόμενες γενιές να μπορούν να πετσοκόβουν μετανάστες, να μαχαιρώνουν διαφωνούντες, να κατεβάζουν παραστάσεις και να πουλάνε προστασία ελεύθερα, χωρίς την απάνθρωπη σκλαβιά της Δημοκρατίας.

Γιατί, με τον πύρινο λόγο της, η Οράνια Ουρανία, η «Μητέρα, Κόρη και Αδερφή του Λόχου», μπόρεσε να μεταδώσει στους Χρυσαυγίτες την υπόσχεση ενός Χρυσαυγίτικου παραδείσου για όσους «θυσιαστούν για το κόμμα. Μιας άλλης «Βαλχάλας»όπου θα τους περιμένουν 70 παρθένες για να τις δέρνουν χωρίς τον φόβο ότι θα μαθευτεί και βουνά από φαρμακευτικά σκευάσματα που αυξάνουν τη μυική μάζα.

Ήδη πάντως, οπαδοί της Χρυσής Αυγής από όλη την επικράτεια, προστρέχουν στα γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων, για να προσκυνήσουν την εικόνα και να πάρουν την ευλογία της για τον Ιερό αγώνα.
 

*Βαλχάλα: στη Νορβηγική Μυθολογία, η  Βαλχάλα είναι ένα ανάκτορο όπου οι Βαλκυρίες οδηγούσαν τις ψυχές των Βίκινγκς πολεμιστών που έπεσαν σε μάχη. Εκεί τους περίμενε ένα κατσίκι, που αντί για γάλα, κατέβαζε μπύρα.


Νίκος Ζαχαριάδης


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
  protagon η  πηγή μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου