Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Επιστολή στους Μουσουλμάνους της Ελλάδας: Θα σάς σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα


Απειλητική επιστολή για τους Μουσουλμάνους της Ελλάδας. Τι αναφέρεται και τι επισημαίνει η Μουσουλμανική Ένωση της χώρας 
Ευθεία απειλή κατά των Μουσουλμάνων καταγγέλλει ότι δέχθηκε την Παρασκευή η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας με απειλητικό σημείωμα που ταχυδρομήθηκε επίσημα από κεντρικό ταχυδρομείο των Αθηνών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης, το υβριστικό σημείωμα, που είναι γραμμένο στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα αραβικά και έχει το έμβλημα της Χρυσής Αυγής, απειλεί τους Μουσουλμάνους με αίμα, και δίνει διορία ενός μηνός ώστε οι Μουσουλμάνοι, Έλληνες και αλλοδαποί, να εκκενώσουν τη χώρα αλλιώς "θα τους σφάζουν σαν τα κοτόπουλα".
"Το μήνυμα απευθύνεται στους Μουσουλμάνους και όχι γενικά στους μετανάστες (που προς το παρόν είναι στην κορυφή της ρατσιστικής ατζέντας) και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι απροκάλυπτο το θρησκευτικό μίσος κατά συνανθρώπων", σχολιάζει η Μουσουλμανική Ένωση.
"Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του.
Εδώ βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή", καταλήγει η ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου