Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ανάθεμα επί γερμανικού εδάφους προς βουλευτές! (βίντεο)



Aποδοκίμασαν βουλευτές στο Βερολίνο by babisflou


"Σας καλωσορίζουμε με κρύα καρδιά" άκουσαν να τους λένε ευθέως και σε πολύ υψηλούς τόνους, οι Έλληνες βουλευτές που βρίσκονταν σε αποστολή της Βουλής στο Βερολίνο, οι οποίοι δέχτηκαν ιδιαίτερα έντονη φραστική επίθεση από ομάδα νεαρών εργαζομένων και μελών της ελληνικής κοινότητας.
Οι παρευρισκόμενοι δεν δίστασαν να εκφράσουν την οργή τους για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, εξαπολύοντας σοβαρές κατηγορίες εναντίον των Ελλήνων βουλευτών όπως "Τι ήρθατε να μας πείτε εδώ; Πείτε μας λοιπόν τι ακριβώς έχετε συμφωνήσει με τους Γερμανούς να ξεπουλήσετε, αφού είστε τόσο ικανοποιημένοι με αυτά που κάνετε"!
Συγκεκριμένα, οι βουλευτές Χρ. Μαγκούφης, Σάββας Εμινίδης και Γιώργος Φραγκίδης (ΠΑΣΟΚ) Ευ. Αντώναρος (ΝΔ) και Θ. Πλεύρης (ΛΑ.Ο.Σ.) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στη γερμανική πρωτεύουσα, έγιναν αντικείμενο τρομερής δυσαρέσκειας από τους παρευρισκομένους, όταν άρχισαν να μιλούν για την ύφεση που βιώνει η χώρα μας.
"Τα ξέρουμε τα έχουμε ακούσει τι λένε οι Γερμανοί. "Έλα Έλληνα να πάρεις ένα ευρώ, αυτό μας λένε"", φώναζαν φανερά αηδιασμένοι και αγανακτισμένοι αρκετοί από τους παρευρισκόμενους, ενώ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. άκουγαν σωρεία ύβρεων για τις ευθύνες τους χωρίς να αντιδρούν...
Και τι θα μπορούσαν να απαντήσουν εξάλλου; οι ξεπουλημένοι....... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου