Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .ΜΙΣΘΟΣ 55.000 ΕΥΡΩ

Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου. Την διόρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της αλλά όπως λέει τον δίνει σε φιλανθρωπίες...

Η σύζυγος του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου διορίστηκε από τον Θόδωρο Πάγκαλο πρέσβης εκ προσωπικοτήτων το 1998, λόγω του ρόλου της στην ανάληψη και προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση αυτή εισπράττοντας κανονικά τον μισθό της, αλλά και θεμελιώνοντας τα συνταξιοδοτικά (βαρέα ένσημα; πότε θεμελιώνει δικαίωμα σύνταξης;) και άλλα δικαιώματα που έχουν όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Διπλωματικού Σώματος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η κυρία Αγγελοπούλου έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να αμείβεται, ωστόσο εισπράττει κανονικά το μισθό της από το υπουργείο Εξωτερικών τα τελευταία 13 χρόνια, ακόμη και μετά τη λήξη της αποστολής της με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για τη μακροβιότερη πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή κάποια συμμετοχή της σε διπλωματικές προσπάθειες της χώρας τα τελευταία χρόνια.
Αντί να καταθέτει τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η κυρία Αγγελοπούλου προκειμένου να μην επιβαρύνει το προϋπολογισμό της «χρεοκοπημένης» Ελλάδας προτιμά να δίνει τα χρήματα σε φιλανθρωπίες και φυσικά να εξασφαλίζει έκπτωση φόρου!!
Σύμφωνα με την εφημερίδα ένας ακόμη λόγος που η κυρία Αγγελοπούλου δεν παραιτήθηκε της θέσης είναι ότι κράτησε το διπλωματικό διαβατήριο που της εξασφαλίζει επαφές με τους «Αθανάτους» της ΔΟΕ και αξιωματούχους ξένων χωρών. Το διορισμό της κυρίας Αγγελοπούλου έκανε ο τότε υπουργός Εξωτερικών και νυν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος!!
Καλή σύνταξη Γιάννα μας αν και νομίζω ότι δεν θέλεις ούτε πενταετία για να βγεις!!! ( μετά το μνημόνιο 2 ακόμα επίκαιρο να τους ανατρέψει ο λαός )  

2 σχόλια:

  1. Για μια ακομα φορα ξεφτιλες το Ελληνικο Κρατος και τις Ελληνικες 'Κυβερνησεις' .. α ρε ΓΑΠ που μας εχεις στην ανεργια και μας ξεφτιλιζεις την προσωπικοτητα μας ... να τα δινεις στις Γιαννες ξερεις ετσι; φτου σου ρεζιλι και συ και ο Παγκαλος σου και οσοι ειναι διπλα σου για να ξεκοκκαλιζουν εμας και να τα τσεπωνετε εσεις... αντε και στο διαλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά τα πράγματα είναι έτσι φιλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή