Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σημαντικές μαρτυρίες επιβεβαιώνουν την προβοκάτσια



Ο αδίστακτος δολοφόνος πετά την εμπρηστική βόμβα στους διαδηλωτές
Καθημερινά γίνονται δεκάδες καταγγελίες από ανθρώπους που ήταν μάρτυρες σημαντικών γεγονότων που έγιναν πριν ή και κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης παρακρατικών σε διαδηλωτές την περασμένη Πέμπτη. Μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν το οργανωμένο σχέδιο για να χτυπηθεί η διαδήλωση.
Συγκεκριμένα:
1. Στην οδό Βουκουρεστίου και ενώ η περιφρούρηση της διαδήλωσης επιχειρεί να απωθήσει τους κουκουλοφόρους, τη στιγμή που οπισθοχωρεί, εμφανίζονται μέσα από στοά πέντε άνδρες που φορούν σιδερογροθιές που αρπάζουν διαδηλωτή και τον ξυλοκοπούν με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικά κατάγματα.
2. Το μεσημέρι της Πέμπτης, μία ομάδα από 180 - 200 κουκουλοφόρων με εξοπλισμό μπήκαν στο σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι», που βρίσκεται Λ. Αλεξάνδρας και Πανόρμου (σ.σ. απέναντι από το κτίριο της ΓΑΔΑ. Αραγε είναι τυχαίο;). Αυτά τα άτομα κατέβηκαν στο σταθμό στο Μοναστηράκι και κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα μέσω της οδού Ερμού, όπου και μπλέχτηκαν με άλλες ομάδες που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.
3. Μεταξύ 12 με 2 το βράδυ της Πέμπτης στο κτίριο της ΓΑΔΑ κουκουλοφόροι μαζί με αστυνομικούς είχαν μαζευτεί και πανηγύριζαν με φράσεις όπως: «τους κάψαμε, τους κάψαμε...». Μήπως εννοούσαν τους διαδηλωτές, που, την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, κουκουλοφόροι και άλλοι φώναζαν: «κάψτε τους, κάψτε τους»;
Τον ένα πυροσβεστήρα μετά τον άλλο άδειασαν στα μούτρα των διαδηλωτών δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα
Eurokinissi
4. Λίγο πριν την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στο Σύνταγμα, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε στενό μεταξύ Πανεπιστημίου και Σταδίου κοντά στο Σύνταγμα, άτομα που φορούσαν αστυνομικές στολές μπήκαν σε στοά. Λίγη ώρα αργότερα βγήκαν από τη στοά φορώντας μαύρες φόρμες και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα.
5. Το μεσημέρι της Πέμπτης, στα Προπύλαια, σχηματισμοί κουκουλοφόρων έπαιρναν οδηγίες από αστυνομικό.
Τέτοιες μαρτυρίες υπάρχουν δεκάδες και ώρα με την ώρα αυξάνουν. Και επιβεβαιώνουν το πώς στήθηκε η προβοκάτσια σε βάρος της διαδήλωσης. Επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά τις διασυνδέσεις θυλάκων της αστυνομίας με συγκεκριμένες ομάδες, που δρουν ακόμα και δολοφονικά σε βάρος του λαϊκού κινήματος.

Ο κουστουμαρισμένος στο κέντρο της φωτογραφίας διαδηλώνει με το μπλοκ του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"...

...ο ίδιος φτάνει μπροστά από την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και χαμογελά προς το μπλοκ του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και τους προβοκάτορες που είναι μέσα σε αυτό...

... και μετά από λίγο ο κουστουμαρισμένος έχει γίνει ένα με τους προβοκάτορες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου