Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η γερμανική κοροϊδία περί "στήριξης" της Ελλάδας (βίντεο)


Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στη γερμανική τηλεόραση, υπάρχει μια καλά κρυμμένη αλήθεια που τα γερμανικά ΜΜΕ δεν φωτίζουν καθόλου: ότι δηλαδή η κρίση ωφελεί τη Γερμανία. Την ίδια στιγμή που οι γερμανικές εφημερίδες «διαμαρτύρονται» ότι τα πακέτα διάσωσης προς την Ελλάδα τα πληρώνουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι, στην πραγματικότητα τα χρήματα που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής είναι 15,2 δισ. ευρώ.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα οδηγούν σε κλείσιμο ελληνικά εργοστάσια όταν οι παραγγελίες για τα αντίστοιχα γερμανικά αυξάνονται και πως η πτώση του ευρώ αυξάνει τις γερμανικές εξαγωγές και διογκώνει τα κέρδη των τραπεζών λόγω του φθηνού χρήματος που ρέει προς τη Γερμανία.
Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Πρωϊνή Ενημέρωση της ΝΕΤ.
Παραπέμπουμε επίσης στην είδηση που δημοσίευσε το defencenet.gr στις 27/3 σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε στο Focus ο επικεφαλής του Μηχανισμού Διάσωσης, Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό που αναφέρεται στο βίντεο: η Γερμανία όχι μόνο δεν έχει χάσει αλλά έχει ωφεληθεί τα μάλα από την ελληνική κρίση! Η προπαγάνδα και το ψέμα αυτά κάνει 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου