Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Με αυτούς μας κυβερνούν!



Ανήμερα της 38ης επετείου του Πολυτεχνείου,
έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τη «μαυρίλα» ακόμα και σε επίπεδο συμβολισμών,
η άρχουσα τάξη, με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αποφάσισε τούτη η χώρα να πορευτεί με μια κυβέρνηση που έχει για συγκολλητική της ουσία το ΛΑ.Ο.Σ, αυτό
το φαιό, μισαλλόδοξο, ρατσιστικό δημιούργημα των ιδεολογικών απογόνων του Μεταξά, των βασανιστών της Μακρονήσου και των Απριλιανών.
*
Δεν υπάρχει μέγιστη απόδειξη για το ποιοι είναι οι «σωτήρες»,
δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το τι είδους «εθνικής σωτηρίας» κυβέρνηση είναι αυτή του κ. Παπαδήμου,
από την απόδειξη του ποιους επέλεξαν να μας κυβερνούν!


Μπροστά ο Λεπέν. Πίσω ο Βορίδης. Ο υπουργός (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2002, ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, Μάκης Βορίδης, μίλησε στη συγκέντρωση του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου (σ.σ.: το κόμμα του Λεπέν) που πραγματοποιήθηκε για την επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Ζαν Μαρί Λεπέν για την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.
*
Στην ομιλία του, ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής σήμερα του ΛΑ.Ο.Σ.
και υπουργός (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) της κυβέρνησης Παπαδήμου,
μεταξύ άλλων, είχε πει και τα εξής:
*
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητοί συμμαχητές και συμμαχήτριες, με περισσή χαρά βρίσκομαι και πάλι ανάμεσά σας, ανάμεσα στο Front National που πρώτο έδειξε τον δρόμο της αντίστασης στην Ευρώπη. Κυρίως είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι εδώ για να μεταφέρω την συμπαράσταση των αγωνιστών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ αλλά και όλων των ελλήνων πατριωτών στον πρόεδρο Ζαν Μαρί Λεπέν (...).
Ολα αυτά τα χρόνια, και έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια, οι Ελληνες πατριώτες είχαμε την χαρά και την τιμή να σταθούμε πάντοτε στο πλευρό του Λεπέν και του Front National. Από το 1984 που η ΕΠΕΝ (σ.σ.: το κόμμα του δικτάτορα Παπαδόπουλου), το Μ.S.I. του αείμνηστου Giorgio Almirante και ο Λεπέν έφτιαξαν την ομάδα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς.
Ετσι και τώρα, στηρίζουμε τον Λεπέν στην υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Γαλλίας. Και είμαστε βέβαιοι ότι μία Νίκη του Λεπένδεν θα είναι μόνο μία Νίκη για την Γαλλία μα μία νίκη για ολόκληρη την Ευρώπη (...)».
*
Λίγα χρόνια αργότερα, το 2004, ο φασίστας Λεπέν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ελλάδα και απευθυνόμενος στον... ελληνικό λαό, ανταπέδωσε στον φίλο του Βορίδη:
«Σας καλώ - είπε - να στηρίξετε με όλες τις δυνάμεις σας το Ελληνικό Μέτωπο και τον Μάκη Βορίδη» («Ελευθεροτυπία», 28/1/2007).

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου