Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Δήλωση τ.βασιλέα υπέρ Μνημονίου, ΠΑΣΟΚ & ΝΔ!




Σε δήλωση που ... δείχνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (!) και γενικά τις δυνάμεις του Μνημονίου προχώρησε ο τέως βασιλέας Κωνσταντίνος για τις εκλογές της 6ης Μαΐου! Η δήλωση θα μπορούσε να είχε γίνει και από τον Α.Σαμαρά ή τον Ε.Βενιζέλο, ακόμα και από την Α.Μέρκελ (εδώ "μιλάει" και το γερμανικό αίμα και των δύο...) και πλέον όπως λέει και η γνωστή διαφήμιση "Η κατάσταση έχει ξεφύγει"! Για να επιστρατεύεται υπέρ των δυνάμεων του Μνημονίου ο τέως άναξ και να συμπαρατάσσεται με τις γνωστές δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδος, αυτό μόνο πανικό των μνημονιακών δυνάμεων υποδηλώνει.
Όπως επισημαίνουν συνεργάτες του, ο τέως μονάρχης αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη δήλωση, έπειτα από «πολλά αιτήματα» (!!!!! κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει ) που δέχτηκε, προκειμένου να  τοποθετηθεί σχετικά με τις επικείμενες  εκλογές.
Αναλυτικά η δήλωση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έχει ως εξής :
«Παρόλο που δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις προ των εκλογών, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας για την πορεία της Ελλάδος, σας μεταφέρω τις ακόλουθες σκέψεις:
Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του καλείται στις επικείμενες εκλογές να εκλέξει την κυβέρνηση που θα χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας. Πέρασε και συνεχίζει να περνά δύσκολες στιγμές και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Έχει ανάγκη να βρει εργασία, κυρίως η νεολαία που έχει σήμερα μεγάλο ποσοστό ανεργίας. Έχει ανάγκη να αισθανθεί ότι οι τεράστιες θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει τα τελευταία δύο χρόνια δεν πάνε χαμένες. Έχει ανάγκη από ένα σταθερό περιβάλλον, σταθερούς κανόνες λειτουργίας της οικονομίας που θα προσελκύσουν επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Η Ελλάδα έχει όμως επίσης ανάγκη θεσμικών και διαρθρωτικών αλλαγών για να γίνει σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος και να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη που όχι μόνο θα την βγάλει από την κρίση, αλλά που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τον ελληνικό λαό.
Πιστεύω ότι έχει ανάγκη την Ευρώπη μέσα στην οποία θα μπορέσει ξανά να καταλάβει ισότιμη θέση. Η Ελλάδα έχει ανάγκη και πρέπει να αξιοποιήσει τις συμμαχίες της».
Ο βρυκόλακας ακόμα και μέσα στον τάφο δείχνει τα δόντια του ....... παλούκι στην καρδία αυτών που έχουν ρουφήξει το αίμα του λαού.....ρε ουστ δεν μασάμε  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου