Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Προσλαμβάνουν ένοπλους "μπράβους" για να εισπράξουν τους φόρους!

Καμαρώστε men in black ...!!!



Εταιρείες είσπραξης οφειλών και δικηγορικά γραφεία, πρακτικά κυνηγοί κεφαλών που οι πρώτοι έχουν δικαίωμα να οπλοφορούν μάλιστα, ξεκινούν από σήμερα την δίωξη των Ελλήνων πολιτών που λόγω ανέχειας αδυνατούν να πληρώσουν τα φορολογικά χρέη που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση. Οι αμοιβές τους θα είναι ανά "κεφάλι" φορολογούμενου Έλληνα με ληξιπρόθεσμες οφειλές από 200 έως 1.000 ευρώ ανά υπόθεση.
Οι συμβάσεις θα συνάπτονται από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών της Εφορίας στις οποίες είναι βεβαιωμένες οι ληξιπρόθεσμες ανείσπρακτες οφειλές. Οι εταιρείες είσπραξης θα διαθέτουν τους άνδρες ("μπράβους"...), για να κυνηγούν τους οφειλέτες για τους οποίους υπάρχουν βεβαιώμενες οφειλές.
Σκοπός των αναδόχων είναι:
- Ο εντοπισμός επιπλέον περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό των υπόχρεων ή συνυπόχρεων αυτών, όπως ακινήτων που δεν έχουν δηλωθεί στη φορολογική αρχή ή δεν έχουν μεταγραφεί.
- Απαιτήσεων στα χέρια τρίτων.
- Ειδικών περιουσιακών στοιχείων ή επιχειρήσεων που μεταβιβάστηκαν.
- Περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν από τρίτους με χρηματικούς πόρους του υπόχρεου.
- Εικονικών μεταβιβάσεων.
- Εικονικών βαρών.
- Τραπεζικών λογαριασμών στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό κ.λπ.
Οι εταιρείες είσπραξης θα πρέπει να υποδείξουν πρακτικές και να παράσχουν εξειδικευμένες κατά περίπτωση νομικές συμβουλές με σκοπό την αξιοποίηση των παρεχομένων πληροφοριών, ενώ θα πλησιάζουν τους φορολογούμενους για να πληρώνουν τους φόρους της κυβέρνησης Παπανδρέου, "με το καλό ή με το κακό".
Σύμφωνα με τις διατάξεις του κυβερνητικού νόμου, υποχρεούνται να γνωστοποιούν στις εφορίες το διατιθέμενο προσωπικό του (τους "μπράβους" και τους "κεφαλοκυνηγούς") ονομαστικά, με πλήρη στοιχεία και ΑΦΜ αυτών, με αναφορά των ειδικοτήτων και της εμπειρίας καθενός και βιογραφικών σημειωμάτων αυτών.
Εμείς προτείνουμε μόλις εμφανιστούν οι "μπράβοι" της κυβέρνησης,"πίσσα και πούπουλα". Και να δημιουργηθούν ειδικές ομάδες πολιτών αυτοάμυνας στην κυβερνητική αναλγησία . Μια πρόταση κάνουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου