Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Θ.Πάγκαλος για φόρους:(φτου σου μασκαρά ) "Δεν πληρώνω - Ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει"!


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!!

Προσχώρησε στο Κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" μέχρι και ο έτερος των αντιπροέδρων, ο Θ. Πάγκαλος! Με πολύ έξυπνο τρόπο διαχώρισε την θέση του από την επιβολή του εξοντωτικού τέλους ακινήτων και των λοιπών νέων φόρων και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να τα πληρώσει!
Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικό χαράτσι 7.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας.

«Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο», είπε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Όταν ρωτήθηκε εάν δεν βρεθεί αγοραστής για το ακίνητο τι θα κάνει, δεν δίστασε να πει «Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει». 
Δίνοντας με αυτό τον τρόπο το σύνθημα σε όσους Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν, να μην πληρώσουν! Για πρώτη φορά θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο: Έλληνες, αν δεν έχετε να πληρώσετε, μην πληρώσετε! Δεν θα τους δώσουμε εμείς αυτά που τους λείπουν! Ας τα πάρουν από αυτούς που τα έβγαλαν στο εξωτερικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου