Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

"Οι δημόσιοι υπάλληλοι μας έφτασαν εδώ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

 Δριμύτατη επίθεση κατά των δημοσίων υπαλλήλων εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ξεσηκώνοντας σωρεία αντιδράσεων.
Ενημερώνοντας την επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής σχετικά με τα κωλύματα μετεγκατάστασης του Υπουργείου Υγείας στο κτίριο του κέντρου τύπου των Ολυμπιακών Αγώνων στο Μαρούσι, ο Ανδρέας Λοβέρδος το απέδωσε στη γραφειοκρατία.
Επετέθη μάλιστα κατά των δημοσίων υπαλλήλων, υποστηρίζοντας ότι "το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν 10 εκατομμύρια πολίτες, με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν".
Καταφέρθηκε ακόμη και κατά του Συντάγματος, τονίζοντας πως το ισχύον σύνταγμα αποτελεί την πρώτη γραμμή Μαζινό υπέρ της γραφειοκρατίας. "Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτικές χωρίς να νικήσει το ελληνικό δημόσιο εξαπατάται", συμπλήρωσε.
Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η Αριστερά, υπενθυμίζοντας το θάνατο των θυμάτων της Μαρφίν.  "Σας θυμίζω ότι με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σαν να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ξεπετάχτηκε σε δέκα λεπτά άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους.
Διότι, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνο εάν είσαι αριστερός. Εάν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ό,τι γινόταν μετά τον εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη μεταπολίτευση", υπογράμμισε ( και γαμώ τους δημοκράτες ο κυριος υπουργός ....!!!!!.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου