Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΑ.Ο.Σ: Κόμμα σε ειδική «αποστολή»



Καρατζαφέρης: Ενας υπηρέτης πολλών αφεντάδων.
  • Το 1974 υπηρέτης του Κοκού. Ηταν τότε που εξέδιδε το έντυπο «Ελληνικόν Στέμμα» και προπαγάνδιζε την - με δόξα και τιμή - επιστροφή του Γλύξμπουργκ στην Ελλάδα.
  • Τη δεκαετία του '80 υπηρέτης της ΝΔ του Μητσοτάκη και κατόπιν, τη δεκαετία του '90, βουλευτής της, υπέρμαχος, έως και την αποπομπή του από τον Κώστα Καραμανλή, της σύμπηξης «κοινού μετώπου» της ΝΔ με τους βασιλικούς, τη χουντική ΕΠΕΝ και τη φασιστική «Χρυσή Αυγή».
  • Σήμερα «λαγός» του ΠΑΣΟΚ, ο πρώτος που έθεσε το θέμα της περικοπής των μισθών, βασικός στυλοβάτης της εφαρμοζόμενης πολιτικής και μόνιμος θαμώνας στα τηλεοπτικά κανάλια των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και των εργολάβων.
*
Συκοφάντης περιωπής.
Πρωταγωνιστής της σκευωρίας περί «σχέσεων» του ΚΚΕ με την εταιρεία «Γερμανός».
Προβοκάτορας ολκής.
Αυτός που μετέφερε εντός του Κοινοβουλίου τον γκαιμπελισμό περί «επιχείρησης καταλήψεως της Βουλής από το ΚΚΕ» κατά τα γεγονότα του περσινού Μάη, όπου και πρωτοστάτησαν τα ιδεολογικά περιτρίμματα του ιδίου με αυτόν φυράματος.
*
Ο ίδιος που το
το 1975 προσκαλούσε κορίτσια μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων να προστρέξουν στο «Κέντρο Σπουδών Καρατζαφέρη» για να γίνουν «μανεκέν»...
Ο ίδιος που
το 1987 διακινούσε τηλεοπτικές κασέτες, όπου έκανε «πολιτικά σχόλια», σκαρώνοντας «χαριτωμένα» σλόγκαν με θέμα τα «μεγάλα στήθη» της Δήμητρας Λιάνη...
Ο ίδιος που
το 2010 ψήφισε το μνημόνιο και δήλωνε «μακάρι να είχαμε άλλους 20 Πάγκαλους».
*
Αυτός ο κύριος και το κόμμα του είναι που απειλούν με «εμφύλιο» και που με Ερώτηση στη Βουλή ζήτησαν προχτές την κατάλυση των στοιχειωδέστερων δημοκρατικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.
Αυτός και το κόμμα του είναι που - στο συνήθη ρόλο του «λαγού» του ΠΑΣΟΚ και της τρόικας - ζήτησαν από την κυβέρνηση να πάρει ...μέτρα κατά της λαϊκής διαμαρτυρίας, κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων, κατά των απεργιών, κατά, τελικά, του δικαιώματος έκφρασης της λαϊκής απόγνωσης που προκαλεί η πολιτική στην οποία πρωτοστατεί ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του.
*
Καρατζαφέρης και ΛΑ.Ο.Σ:
Ενας «υπηρέτης» σε ειδική «αποστολή» για λογαριασμό του ενός, τελικά, αφέντη: της πλουτοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου